Hoe financial lease werkt

De stappen voor Een leaseauto aanvraag

Stap 1. Laat uw gegevens en wensen hier achter

Stap 2. In samenspraak wordt de beste auto voor u gezocht.
Het team van DomstadLease gaat op zoek naar de beste auto en zet de aanvraag uit bij verscheidene banken om u vervolgens een zo rendabel mogelijk voorstel aan te bieden.

Binnen 24 uur na het indienen van dit formulier, wordt contact met u opgenomen door één van onze deskundigen, die met u de mogelijkheden zal doornemen.

Stap 3. De overeenkomst wordt ondertekend door zowel de autodealer als u en de administratie wordt door ons in orde gemaakt. Alle documenten worden door ons in orde gemaakt en een leasecontract wordt opgesteld. Nadat het financial leasecontract ondertekend is, wordt de betaling aan het autobedrijf verzorgd. Stap 4. U haalt de leaseauto op. U bezoekt het betreffende autobedrijf op afspraak om de (lees: uw) auto op te halen en kunt meteen gebruik maken van uw nieuwe droomleaseauto!

Hoe werkt Leasen bij DomstadLease?

Uw aanvraag evenals de financiële afhandeling zal volledig door DomstadLease verzorgd worden. Alles wat u hoeft te doen, is slechts het indienen van het financial lease adviesaanvraagformulier en verder in het aanvraagproces het overhandigen van benodigde documenten. Uw aanvraag wordt altijd binnen 24 uur behandeld, waarin in overleg met u door onze adviseurs de leaseauto naar uw wens wordt gezocht.

Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is gekomen, zal ons team van deskundigen de aanvraag bij verscheidene banken uitzetten, zodat u het beste tarief aangeboden kan worden. Nadat uw onderneming door de toetsing heen komt voor acceptatie, zult u een offerte ontvangen van ons.

Bent u tevreden tijdens de proefrit? Gefeliciteerd! U bent de volgende dag direct eigenaar van de auto en u heeft bij ons ongetwijfeld een zeer rendabele manier gevonden om de mobiliteit binnen uw onderneming aanzienlijk te vergroten middels een financial lease!